Free cookie consent management tool by TermsFeed Huisreglement - Willy's Moustache

Huisreglement

Bij het betreden van de terreinen van discotheek Willy's Moustache dient u de regels van het huisreglement stipt na te leven. U wordt gevraagd de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen en te respecteren.

Art. 1. De privé club is enkel toegankelijk voor personen in het bezit van een lidkaart. Nieuwe leden worden enkel aanvaard volgens de beschikbaarheid van het ledenbestand. Een lidmaatschap kan enkel worden aangegaan door voorlegging van een geldig identiteitsbewijs.

Art. 2. De lidkaart van de privé club is strikt persoonlijk en mag niet aan derden worden uitgegeven.
Bij het bezoeken van de privé club kan u ten alle tijden gevraagd worden de lidkaart voor te leggen.

Art. 2.1 De privé club behoudt zich het recht niet-leden te weigeren op grond van art. 1.

Art. 2.2 De privé club behoudt zich het recht om leden en niet-leden te weigeren op grond van het niet naleven van het huisreglement.

Art. 3. De toegang tot de privé club wordt verleend vanaf 25 jaar.

Art. 4. Dress code: stijlvolle stadskledij. Jeans strikt beperkt toegelaten. Geen vormen van sportieve en/of vrije tijdskleding. Geen vormen van sportief schoeisel zoals sport en loopschoenen evenals trekking en wandelschoenen.

Art. 5. De vestiaire is verplicht bij het betreden van de discotheek.

Art. 6. Het is verboden om materialen zoals wapens, messen, stokken of enige andere voorwerpen bij zich te hebben die fysische letsels kunnen veroorzaken op de terreinen van Willy's Moustache.

Art. 7 Het is verboden op de terreinen van Willy's Moustache om drugs of enige andere verdovende middelen bij zich te hebben, te gebruiken of te verhandelen. Inbreuken op dit reglement zullen onverwijld aan de federale politie gemeld worden. Dit reglement is eveneens van toepassing op personen waarvan de gedragingen laten vermoeden dat zij zich inlaten met de beschrijving van het bovenstaande.

Art. 8. Om veiligheidsredenen kan u verzocht worden uw medewerking te verlenen aan een onderzoek van de kledij. Indien u deze medewerking weigert dient u de terreinen van Willy's Moustache te verlaten.

Art. 9. De terreinen van discotheek Willy's Moustache staan onder constante camerabewaking. Deze beelden worden opgenomen en zijn ter inzage bij de verantwoordelijke enkel op voorafgaandelijke schriftelijke aanvraag. Enkel de beelden waarop uzelf zichtbaar bent zijn ter inzage. Wet op de privacy 08 december 1992.

Art. 10. Kauwgom eten is niet toegelaten in de discotheek evenals het nuttigen van meegebrachte etenswaren onder welke vorm dan ook.

Art. 11. Het is verboden om glazen mee naar buiten te nemen.

Art. 12. Het is niet toegelaten om glazen mee op de dansvloeren te nemen of te dansen met glazen in de hand. Tijdens trage dansvormen is het niet toegelaten om brandende sigaretten in de hand te houden.

Art. 13. Alle gegevens die gevraagd worden voor het lidmaatschap kunnen opgevraagd worden voor eventuele wijzigingen of schrappingen. Zij worden verwerkt conform de wetgeving op de privacy van 08 december 1992. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor directe mailing, uitnodigingen en toekomstige clubactiviteiten aan te kondigen. Bezwaren omtrent het gebruik hiervan kunnen ten alle tijden gemeld worden aan het management.

Willy's Moustache wenst u een fijne en veilige avond uit!

INTERNE BEWAKINGSONDERNEMING - BVBA WILLY'S MOUSTACHE

Vergunningsnummer: 18.1053.03
Verzekering Burgerlijke aansprakelijkheid - Waarborg bewakingsondernemingen
Polisnummer = 03/99.088.990/03 - Ag Insurance
Verzekeringsagent: Bvba Assuconsulting, Brugsken 102, B-9100 Sint-Niklaas, Tel.03/760.10.